Bedrijf Bewust


Bewust in doen èn laten

 

Burn-out op de loer

Velen van ons brengen een groot deel van de week door op het werk. Het kan zijn dat dit zwaar weegt en stress oplevert, zeker in combinatie met de zorg voor een gezin. Je leven voelt uit balans. Het werk vreet te veel energie en je krijgt je batterij niet tijdig weer opgeladen. Een burn-out ligt op de loer. Helaas is dit voor veel werknemers een realiteit.

 

Stress door organisatieverandering

Wanneer een organisatie een verandering door wil voeren, gaat dit vrijwel altijd gepaard met onzekerheid en extra stress. Voor werknemers die al op hun tenen liepen, kan dit het laatste zetje zijn voor een burn-out. Deze mensen vallen uit op het moment dat je ze juist zo hard nodig hebt. 

 

Bedrijf bewust!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun werknemers preventief te sterken door middel van Mindfulness. De bedrijfsvoering wordt steeds bewuster in de manier waarop men met elkaar communiceert en in het bewaken van een gezonde balans.

 

Voordelen van Mindful werken

Wanneer werknemers mindfulness beoefenen dan hebben zij veel minder last van stress en piekeren en maken minder kans op een burn-out. Ze weten beter de balans in hun leven te bewaren en zorgen ook beter voor zichzelf. Mindfulness helpt om beter te communiceren, om beter te luisteren en je duidelijker te uiten. Dit levert minder frustraties op. Ook helpt het om efficiënter te werken, door dat je beter keuzes kunt maken en je aandacht beter kunt richten. Het maakt je bewust in doen èn laten!

Ta Mara Training geeft ook Mindfulness trainingen bij bedrijven. 

Aan de hand van kennismakingsworkshops kunnen werknemers zich opgeven voor een (incompany) Mindfulness-training. Deze training kan opgevolgd worden met lunch-breaks waarin thema's op het gebied van communicatie en stress-management dieper worden uitgewerkt. 

 

Ta Mara Training werkt nauw samen met de trainers en coaches van YouCANbe, Centrum Aandacht Nissewaard. Zo kunnen wij ook grotere opdrachten uitvoeren en continuïteit bieden.

 

Mocht u interesse hebben in Mindfulness op het werk, dan kom ik graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

Tamara Broekhuizen

06-151 323 00

Info@TaMaraTrainig.nl