Recensies


Lees hieronder hoe deelnemers de training en de trainer hebben ervaren.

Voel je vrij om je eigen ervaring te delen!

 

Commentaren: 7
 • #7

  anoniem (dinsdag, 24 november 2020 09:29)

  Mijn verwachting van de mindfulnesstraining was om mij op weg te helpen met mijn onzekerheid, dit is gelukt!

  Ik heb inzicht in mijn gedachten en ervaar meer rust. Ik weet wanneer ik bepaalde gedachten of gevoelens heb en hoe ik hier meer rust in kan brengen.

  Tamara heeft een fijne meditatiestem en neemt de tijd om te luisteren. Elke maandag was het weer fijn om te gaan!

 • #6

  Harry (vrijdag, 07 augustus 2020 09:27)

  Ik ben zeer tevreden over de Mindfulness training. Ik zit veel beter in mijn vel, voel me rustiger, meer ontspannen, meer aandacht voor anderen, meer oog voor m'n omgeving, kan beter relativeren en ik slaap beter!

  Tamara's manier soms van doorvragen als iemand iets zegt, dit werkt inzicht verhogend! Soms confronterend maar heel leerzaam, waardoor de training meer rendement oplevert. Tamara gebruikt duidelijke voorbeelden en geeft inzicht in valkuilen. Ik zou deze training zeker aanbevelen!

 • #5

  Johan (donderdag, 06 augustus 2020 06:55)

  Ik heb de Mindfulness training gedaan.
  Ik was op zoek naar iets om mijn boosheid, woede en irritatie te verminderen en om rust in mijn lichaam te brengen. Dat heeft deze training gedaan!

  Ik wist niet wat deze training met mij moest worden, had totaal geen idee, maar nu raad ik het iedereen aan! Dit komt mede door hoe Tamara het op mij heeft overgebracht.

  Ik ben rustiger, stabieler en een ander mens aan het worden, in positieve zin! Ik geef de training en Tamara een 10!

 • #4

  Marieke (maandag, 13 mei 2019)

  Tamara is geweldig! Tamara's begeleiding heeft de cursus voor mij tot een succes gemaakt. Haar professionaliteit, in combinatie met persoonlijke betrokkenheid creëert een hele goede omgeving voor mindfulness.

  De rust die zij brengt in de sessies, het tempo, de ruimte en tijd die zij geeft in een conversatie is zo belangrijk en brengt heel veel. Ze durft op een respectvolle manier door te vragen; tot de kern te komen. Goede combinatie van gesprekken en meditatie. Mooie afwisseling van gedichten en praktische toepassing in het dagelijkse leven. Tamara zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt.

  Ik raad deze training met Tamara zeker aan!

 • #3

  Nike (maandag, 13 mei 2019 14:13)

  Het was een super ervaring! Het overtrof mijn verwachtingen! Deze training heeft veel meer praktische handvatten gegeven dan de mindfulness training die ik via het werk heb gedaan. Dit kwam, denk ik, deels door de kleinere groep, vertrouwd, we konden dieper op ervaringen ingaan. Maar zeker ook door de trainer! Tamara kan heel goed verbindingen leggen tussen ervaringen van de oefeningen en de achtergronden van de deelnemers. Echt een aanrader!

 • #2

  Mac (maandag, 15 april 2019 12:38)

  Tamara doorziet dingen goed en snel. Ze kan daarom duidelijk uitleggen hoe je mindfulness bij jouw persoonlijke situatie zou kunnen toepassen. Deze training was een leerzame reis en echt een mooi cadeau aan mijzelf!

 • #1

  Marianne (dinsdag, 28 augustus 2018 21:27)

  Soms zou je willen dat er een handleiding bestaat voor ‘het leven’; hoe om te gaan met alles wat je voelt en ervaart. Leven vanuit je zelf is voor mij niet vanzelfsprekend. Ik red me wel maar het voelt vaak zo wiebelig. Na de mindfulness training bij Tamara heb ik voor mijn gevoel een leidraad gevonden. En die innerlijke kracht, waar ik zo vaak over las maar nooit kon vinden, blijkt in mij ook aanwezig! Yeah!
  Tamara begeleid je door de training op een professionele en eerlijke wijze. Ik heb mij steeds zeer op m’n gemak gevoeld en veel gehad aan de verhelderende gesprekken. Het is zo logisch om mindfulness in je leven te hebben; had ik het maar eerder gedaan!