Recensies


Lees hieronder hoe deelnemers de training en de trainer hebben ervaren.

Voel je vrij om hier je eigen ervaring met Ta Mara Training te delen!

 

Commentaren: 4
 • #4

  Marieke (maandag, 13 mei 2019)

  Tamara is geweldig! Tamara's begeleiding heeft de cursus voor mij tot een succes gemaakt. Haar professionaliteit, in combinatie met persoonlijke betrokkenheid creëert een hele goede omgeving voor mindfulness.

  De rust die zij brengt in de sessies, het tempo, de ruimte en tijd die zij geeft in een conversatie is zo belangrijk en brengt heel veel. Ze durft op een respectvolle manier door te vragen; tot de kern te komen. Goede combinatie van gesprekken en meditatie. Mooie afwisseling van gedichten en praktische toepassing in het dagelijkse leven. Tamara zorgt ervoor dat iedereen aan het woord komt.

  Ik raad deze training met Tamara zeker aan!

 • #3

  Nike (maandag, 13 mei 2019 14:13)

  Het was een super ervaring! Het overtrof mijn verwachtingen! Deze training heeft veel meer praktische handvatten gegeven dan de mindfulness training die ik via het werk heb gedaan. Dit kwam, denk ik, deels door de kleinere groep, vertrouwd, we konden dieper op ervaringen ingaan. Maar zeker ook door de trainer! Tamara kan heel goed verbindingen leggen tussen ervaringen van de oefeningen en de achtergronden van de deelnemers. Echt een aanrader!

 • #2

  Mac (maandag, 15 april 2019 12:38)

  Tamara doorziet dingen goed en snel. Ze kan daarom duidelijk uitleggen hoe je mindfulness bij jouw persoonlijke situatie zou kunnen toepassen. Deze training was een leerzame reis en echt een mooi cadeau aan mijzelf!

 • #1

  Marianne (dinsdag, 28 augustus 2018 21:27)

  Soms zou je willen dat er een handleiding bestaat voor ‘het leven’; hoe om te gaan met alles wat je voelt en ervaart. Leven vanuit je zelf is voor mij niet vanzelfsprekend. Ik red me wel maar het voelt vaak zo wiebelig. Na de mindfulness training bij Tamara heb ik voor mijn gevoel een leidraad gevonden. En die innerlijke kracht, waar ik zo vaak over las maar nooit kon vinden, blijkt in mij ook aanwezig! Yeah!
  Tamara begeleid je door de training op een professionele en eerlijke wijze. Ik heb mij steeds zeer op m’n gemak gevoeld en veel gehad aan de verhelderende gesprekken. Het is zo logisch om mindfulness in je leven te hebben; had ik het maar eerder gedaan!