Wekelijkse meditatie avond


Marcia Nouwen, psycholoog in Oostvoorne, wilde stoppen met het geven van meditatieavonden, na jaren een groep te hebben begeleid. Ze heeft mij gevraagd of ik een vervolg kan bieden voor haar deelnemers. Een continuerende meditatiegroep stond al op mijn verlanglijstje, dus ik neem het stokje graag van haar over!

 

De standaard Mindfulness training is een training van 8 weken, maar het effect ervan is het sterkt als je Mindfulness echt deel maakt van je leven. Zo heb ik dat zelf ook zeker ervaren. Het mediteren in wekelijkse bijeenkomsten verdiept je ervaring, versterkt je discipline om dagelijks thuis te mediteren en geeft je de kans om steeds weer een nieuw deel van jezelf te ontdekken in het licht van Mindfulness. 

 

De avonden zal ik vullen met alledaagse thema's, bezien vanuit Mindfulness, maar ook met hier en daar uitstapjes naar andere vormen van meditatie en oefeningen. 

 

Benodigde ervaring:

Je hoeft geen Mindfulness training gevolgd te hebben of ervaring te hebben met mediteren om deel te nemen. Het is wel een hele mooie manier om Mindfulness voor jezelf ná een training te onderhouden, of om kennis te maken met Mindfulness en mediteren. 

 

Locatie:

Maarland Noordzijde 87  (ingang aan de zijkant, praktijkruimte van Mireille Matti, Therapie bij Matti) Het is een fijne, ruime, huiselijke ruimte, met openhaard!

 

Data en tijd:

De eerste serie zal bestaan uit 10 avonden op de dinsdag van 20.15 tot 21.30 uur.

  • 21, 28 januari 
  • 4, 11, 18 februari (25e is voorjaarsvakantie)
  • 10, 17, 24 Maart (3e en 31e maart afwezig ivm opleidingsdagen)
  • 7, 14 april (tot aan de meivakantie)

Kosten

De kosten voor deze serie van 10 lessen is €135,- inclusief btw.

  

Opgeven:

Gedurende de eerste 3 lessen is het mogelijk om aan te sluiten, daarna is de groep weer open voor nieuwe deelnemers wanneer de volgende serie start.

Als je je wilt opgeven voor de wekelijkse meditatie-avonden, stuur dan een mailtje naar info@TaMaraTraining.nl. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op voor een kennismakingsgesprek.